VízPlusz kártyával rendelkező ügyfeleink 10%-os kedvezménnyel vehetik igénybe fürdővíz-vizsgálat szolgáltatásunkat.

Ha még nincs VízPluszkártyája, igényelje most! >>

 

 

 

 

A Fővárosi Vízművek laboratóriuma külső megrendelésre is végez akkreditált mintavételi, vízvizsgálati és véleményezési tevékenységet fürdővizek vízmintáiból.

Miért minket válasszon?

  • A több mint 150 éves múlttal rendelkező Fővárosi Vízművek Zrt. fennállása óta jelentős tapasztalatokat halmozott fel vízvizsgálati és véleményezési tevékenységekben.
  • A laboratórium az MSZ EN ISO/IEC 17025:2018 szabvány követelményeinek megfelelően a Nemzeti Akkreditáló Testület által tanúsított (NAT-1-0681/2019). A laboratórium évről-évre bővíti az akkreditált vizsgálati módszerei palettáját. Műszerparkját a kor elvárásainak és a jó laboratóriumi gyakorlatnak megfelelően folyamatosan fejleszti.
  • Mintavételi, vizsgálati tevékenységeink elvégzésének színvonalát, minőségirányítási rendszerünket folyamatosan fejlesztjük megrendelőink elvárásainak figyelembe vételével, a megrendelői elégedettség növelése érdekében.
  • A mintavételi és vizsgálati adatok bizalmas kezelése értelmében az adatok csak az arra felhatalmazott személyekhez juthatnak el.
  • A mintavételi és vizsgálati tevékenység megfelelő számú és szakképzettséggel rendelkező személyzettel kerül elvégzésre. Munkatársaink rendszeres képzéseken vesznek részt mind a szakmai, mind a minőségirányítási rendszerrel kapcsolatos területeken. A képzések hatékonyságát ellenőrizzük, az eredményeket dokumentáljuk.
  • A megfelelő környezeti feltételek megteremtésével és folyamatos fenntartásával biztosítjuk, hogy külső tényezők a pontos és megbízható munkát ne zavarják.
  • A személyzet díjazása független az elvégzett mintavételek és vizsgálatok számától, valamint eredményétől. Munkatársaink tevékenysége mentes minden olyan tényezőtől, ami a pártatlan és független műszaki ítéletét befolyásolhatná.

 Bemutató rövidfilm

Miért érdemes fürdővíz-vizsgálatot kérni?

A fürdőmedencék és jacuzzik használata során a fertőtlenítőszerek, illetve az adalékanyagok (pl.: algaölő, pelyhesítő,
pH csökkentő, stb.) alkalmazását úgy kell végezni, hogy azok ne okozzanak egészségkárosodást.

A nyugodt és gondtalan medence használathoz ajánlott a mikrobiológiai és kémiai összetevők nyomon követése, időszakos ellenőrzése. A vizsgálandó paraméterek körére – az Ön által használt vízkezelési eljárás függvényében – készséggel adunk javaslatot.

Ajánlatkérés

Az oldal alján található "VÍZPLUSZ KAPCSOLATFELVÉTEL" űrlap rövid kitöltésével jelezheti az ajánlatkérését.
A megadott elérhetőségén munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy az igényei szerint személyreszabott megoldást kínáljunk.

A Laboratóriumunktól megrendelhető vizsgálatok listája ide kattintva tekinthető meg.

Érdeklődés, elérhetőségeink 

Fővárosi Vízművek Zrt.
Laboratórium
Cím: 1044 Budapest, Váci út 102/V.
Telefon: 06 1 435 3909
E-mail: vizelemzes@vizmuvek.hu
Mintavételi edények kiadása és mintaátvétel: hétfő-csütörtök 7.30 – 13.00 óra között

Laboratóriumunk megközelíthető:

Gyalog, tömegközlekedéssel: 104, 204 BKV, valamint a Volánbusz járataival, az Ungvári utca megállónál. Gyalogos bejárat a zebrával szembeni kis kapunál. Kérjük, használja a kaputelefont!

Autóval: Az alábbi térkép szerint a Váci útról behajtva a Rév utcába, majd a Rév utcában jobb oldalt a második leágazáson keresztül haladva, az út végén található a Laboratórium parkolója. A parkoló melletti épületben üzemel a Laboratórium.

VízPlusz kapcsolatfelvétel


Kérjük, ismerje meg és fogadja el Adatkezelési tájékoztatónkat!
 


captcha

Kérjük, a megjelenő karakterek nagy betűs
változatát írja az üres mezőbe („k” helyett „K” stb.)!