yogoplay – a gyermekekért

Játékok és kiegészítők csecsemőknek, gyermekeknek, szülőknek.

7% kedvezménnyel vásárolhatnak a www.yogoplay.com webáruházban a VízPlusz kártyatulajdonosok

Születésnap, névnap, gyerekzsúr, sátras ünnep, babavárás – hiába töri a fejét mégsem lelt még rá az ideális ajándékra? Nézzen körül a Yogoplay webáruházban és biztosan rálel arra, amitől majd felragyog a kicsi arca. Legyen szó, játékról, étkezésről, fürdetésről, utazásról. Válogasson kedvére. VízPlusz kártya-tulajdonosként a Yogoplay webáruházban 7% kedvezménnyel vásárolhat gyerekjátékokat és kiegészítőket.

Mint gondos szülő, nagyszülő, nagynéni, nagybácsi csak olyan játékokat és kiegészítőket fedezhet fel a Yogoplay webáruházban, amik károsanyag-mentesek,  nagy részük természetes alapanyagokból készül és a gyártási folyamatnál is odafigyelnek a környezetre. Azzal, hogy innen választja ki a sátras és nem sátras ünnepek ajándékait, Ön felelősségteljes és előrelátó felnőttként hozzájárul egy szebb és fenntartható jövő építéséhez, így a gyermeke és unokája sem fog fulladozni a szmogtól, hanem felhőtlenül szaladgálhat a szabadban és úszhat a kristálytiszta vizeinkben.

A korai fejlődési szakaszban és a kisgyermekkorban szerzett tapasztalatok meghatározó elemei a felnőttkori sikereknek, ezért nem mindegy, hogy mivel játszik egy gyermek. A mai rohanó világban elengedhetetlen és elkerülhetetlen a számítógép, az okostelefon vagy a tablet használata, de az Ön felelőssége, hogy megtanítsa a gyermeket a játék és a közös játék örömére. A Yogoplay webáruházban olyan játékokra és kiegészítőkre bukkanhat, amik segítenek abban, hogy boldog, kiegyensúlyozott gyermekként nőjön fel a következő generáció.


Termékkategóriák 

Baby termékek – játékok és kiegészítők 0-6 hónapos korig

Fürdetés – játékok, amik örömtelivé varázsolják a fürdést, és kiegészítők amik megkönnyítik azt

Étkezés – tányérok, kulacsok, gyermek evőeszközök, uzsonnás dobozok, röviden minden, ami egy kicsi etetéséhez elengedhetetlen
Utazás – praktikus és hasznos kiegészítők, amik megkönnyítik a rövidebb és hosszabb utakat egy gyermekkel

Gyerekszoba – bútorok, kiegészítők, dekorációs elemek, tapéták, lámpák

Játék – 6 hónapos kortól 10 éves korig fejlesztő és fa játékok, úti játékok, kártya és társasjátékok

Kreatív játékok – óvodás kortól iskolás korig rajzos, színezős, festős, gyurmázós játékok és party kellékek

Hátizsákok és táskák – állati táskák bölcsődésektől iskolásokig, elegáns és sportos pelenkázó táskák édesanyáknak

Írószerek – menő füzetek, radírok, kiváló minőségű festékek, színes ceruzák és minden, ami az alkotáshoz szükséges

Könyvek – nincsen este mese nélkül, legyen sikk az esti meseolvasás

Ha hiszed, ha nem ez a yogoplay játékbolt a vásárlóink szerint:

„Fantasztikusan gyors volt az ügyintézés, még szinte meg sem rendeltem, már megérkezett. Ráadásul kiegészítve mindenféle kedvességgel a csomagot. A szuper minőségű termékekhez méltó szuper minőségű szolgáltatás is kapcsolódik.”

Agócs Írisz

„Szemet gyönyörködtető minőségi játékokat árultok, ami már önmagában is csábító, de engem első körben mégis a praktikus darabokkal győztetek meg: időtálló, penészesedéstől mentes fürdőjátékok, többfunkciós játéktárolók . Nagyon szimpatikus, hogy figyelemmel fordultok a vásárlóitok felé, kedves és gyors kiszolgálás mellett rendszeres kedvezményeket is kapunk.”

Soós Adél

„Igényes termékek, gyönyörű játékok és nagyon kedves, hozzáértő kiazolgálás. Érződik, hogy a Yogoplay csapata sokat dolgozik a háttérben (is:).”

Legányi Réka

„Én mindenképpen ajánlani fogom a Yogoplayt a családomnak és ismerőseimnek is, ha ajándékot szeretnének venni majd a gyerekeinknek. Hatalmas választék minőségi, fejlesztő játékokból, és professzionális, segítőkész a kiszolgálás. Csak ajánlani tudom őket annak, aki igényes és hosszútávon megbízható szolgáltatót keres.”

Mohácsi Blank

„A legszuperebb játékbolt!”

Wéber Nikolett

„Páratlanul színvonalas, és nagyszerű játékbolt. Egyetlen baj van a kínálattal: hogy szinte lehetetlen választani. Aki teheti, személyesen is nézze meg a boltot, rengeteg jó ötletet és tanácsot lehet bezsebelni, és nagyon jó a társaság!”

Kun Zsuzsa

„Igényes, gyönyörű játékok, családias légkör, kedves kiszolgálás!”

Torma Zsófia


Kedvezmény igénybevétele

A kedvezmény kuponkóddal vehető igénybe, melyet a Kosár megtekintése menüpont Kuponkód mezőjébe lehet beírni. A kedvezmény érvényesítése a Kupon alkalmazása gomb megnyomásával történik.

Kuponkód: viz+1

További információ www.yogoplay.com

Szállítási feltételek:

A yogoplay szállítási feltételeiért kattintson a linkre >>

Általános szerződési feltételek:

A yogoplay általános szerződési feltételeiért kattintson a linkre >>