Új szaniter termékek álmai fürdőszobájába

A Wellis új zuhanyfolyókáival, pultra helyezhető porcelán mosdóival és az ezekhez stílusban is passzoló csaptelep kollekciókkal a nyugalom oázisát varázsolhatja otthonába.

A közelmúltban teljesen új termékként mutatkoztak be a Wellis kínálatában a zuhanyfolyókák és a pultra helyezhető porcelán mosdók.

Önnek nincs más dolga, mint hogy megálmodja álmai fürdőszobáját, melyből nem hiányozhat egy elegáns, tálca nélküli üveg zuhanykabin sem. Már nem kell máshol keresgélnie, hiszen elérhetővé vált a Wellisnél a hozzá tartozó komplett padlóösszefolyó szett is. A gyémántmintázatú kialakításnak köszönhetően a szennyeződések azonnal távoznak a rozsdamentes szálcsiszolt alaptestből. A percenként 30 liter vizet elvezető zuhanyfolyókák 5 féle méretben, és 5 féle design ráccsal érhetők el, így könnyen megtalálhatja az Önnek leginkább tetszőt.
 

 

A pultra helyezhető porcelán mosdók számos formában elérhetők a Wellisnél. Hófehér mázzal bevont, prémium minőségű alapanyagból készülnek, időtálló eleganciát adva ezzel a helyiségnek. 

 

A hatalmas termékkör-választékból mindenképpen kiemelést érdemel még a Wellis csaptelep kollekciója. Mosdó szettjeikhez vagy porcelán mosdóikhoz, zuhanykabinjaikhoz, hidromasszázs- és térben álló kádjaikhoz elengedhetetlen kiegészítő a stílusban is passzoló csap. Legyen szó akár egy modern vagy éppen klasszikus fürdőszobáról, alapvető, a hozzá passzoló csapkészlet. A Wellis-nél éppen emiatt komplett termékcsaládokból válogathat, így mosdója, bidéje, zuhanykabinja, kádja csaptelepje is egységes designban tündökölhet majd. A termékek tervezése során a könnyed használhatóság és tisztántartás mellett igen nagy figyelmet fordítanak a különféle stílusú fürdőszoba-megjelenések követésére is. 

          

 

Adja át magát a víz élményének!

Alakítsa ki otthonában a relaxációhoz szükséges nyugodt teret WELLIS termékekkel és lépjen be azon kevesek klubjába, akik belső harmóniájuk megteremtésével igyekeznek pozitív hatást gyakorolni környezetükre.

Merüljön el a vízben és adja át magát ennek az egyedi élménynek.

A XXI. század emberének életében a munkán és a családon kívül már fontos szerepet játszik a nyugodt percek és a minőségi élet élvezete is.

Egy esti fürdőzés a medencében vagy kádban, egyedül vagy társaságban és megszűnik az időérzékünk, megnyugszik a testünk és a lelkünk.

A racionalitás talajáról az érzékek világába kerülünk, ahol a víz simogató közege tökéletes körülményeket biztosít a kikapcsolódáshoz.

A WELLIS saját fejlesztésű és gyártású hidromasszázs kádjaival és masszázs medencéivel járul hozzá ahhoz, hogy bárkinek része lehessen ebben a nem mindennapi luxusban.

Tervezőmérnökeink az ősi keleti masszázskultúra tapasztalatait és a modern nyugati hidroterápia eredményeit egyaránt felhasználták ahhoz, hogy megalkothassuk a tökéletes masszázsélményt nyújtó medencéket.


Kedvezmény mértéke:

  • Finn vagy infra szauna, jakuzzi és kiegészítői, kád, gőzkabin, zuhanykabin, zuhanytálca, zuhanypanel, Wellis Lagoon merevfalú medence és Wellis úszómedencék, valamint prémium szaniter termékek VízPlusz kártyával rendelkező ügyfeleknek: 5%
  • Kerti bútorok VízPlusz kártyával rendelkező ügyfeleknek: 10% 

A kedvezmény igénybevételének módja: személyesen, a VízPlusz kártya felmutatásával az alábbi bemutatótermeinkben érvényesíthető: 

WELLIS Bemutatóterem
1118 Budapest, Budaörsi út 31/c
06 1 310 7270
budaorsiut@wellis.hu
 

WELLIS Bemutatóterem
1039 Budapest, Pünkösdfürdő u. 52.
06 1 808 9366
info@wellis.hu


WELLIS Bemutatókert
2371 Dabas, Mánteleki út 0417 hrsz.
06 29 564 380
info@wellis.hu
www.wellis.hu