Kedvezmények VízPlusz kártyával a belépőjegy árából* a TROPICARIUMBAN

  • felnőtt jegy: 2700 Ft helyett 2200 Ft (500 Ft kedvezmény)
  • gyermek jegy: 2000 Ft helyett 1700 Ft (300 Ft kedvezmény) 

* A kedvezmény a teljes árú felnőtt, illetve a teljes árú gyermek jegyre érvényes. Más kedvezménnyel nem vonható össze.

Cím: 1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43.
Telefon: +36 1 424 3053
Bővebb információ: www.tropicarium.hu

Cápás állatkert a családi bevásárlóközpontban

A Tropicarium-Óceanárium név jól tükrözi a benne látható érdekességeket, a Tropicarium szó a trópusi esőerdők élővilágára utal, míg az Óceanárium szó a tengerek, óceánok mélyének világába sejtet betekintést 2000 óta.

Egy 11 méteres látványalagútból tekinthető meg a Tropicarium fő látványossága, a hatalmasnak és félelmetesnek látszó cápák. Simogatható ráják, szabadon repkedő madarak, a trópusi esőben nyújtózó aligátorok, hüllők, és a világ minden tájáról érkezett színpompás édes- és sósvízi halak ezrei tekinthetők meg nyolc teremben az eredetihez nagyon hasonló környezetben. A piranják, murénák, sziklahalak, bohóchalak, kertész angolnák, sünhalak, és az áttetsző medúzák akváriumai mind külön is érdekesek.

Láthatóak kistestű majmocskák, a fehérarcú-, a fehérfülű- és a törpe selyemmajmok, liszt majmok és a vörös sörényes oroszlánmajom-pár is.
A sárkányokra hasonlító leguánok, a szabadon repkedő egzotikus madarak, a színes kígyók, az apró nyílméregbékák, valamint a különleges pókok, skorpiók látványa nem mindennapi élményt biztosít.

Csütörtökönként 14:30 kor látványos, víz alatt történő cápaetetést izgulhatnak végig a hozzánk érkezők.

Gyermekeknek tartalmas szülinapi programot, cégeknek családi napokat, különtermünkben vállalati- és magánrendezvényeket szervezünk.

Cápaetetés minden héten

A legizgalmasabb és kétségtelenül az egyik legnépszerűbb programunk továbbra is a minden csütörtökön 14:30-kor zajló cápaetetés, melynek keretében két búvár merül le a cápák közé, hogy kezükből etessék az óceánok ragadozóit. Ilyenkor a cápák, a hatalmas ráják és a kisebb kíváncsi halak is a gondozók köré gyűlve várják a finom falatokat.

Szülinap a Tropicariumban… te hol tartod?

A szülinapos gyerekek legnagyobb örömére a szülinapi rendezvényeink gőzerővel zajlanak minden héten pénteken. Idén is lesznek szülinaposok! Ne hagyják ki ezt a felejthetetlen élményt, várjuk jelentkezésüket a rendezvenyek@tropicarium.hu címen.
Bővebb információ: www.tropicarium.hu

Amit a Tropicarium különterméről tudni érdemes…

A Tropicarium külön bejárattal rendelkező rendezvényterme egyedi látványt biztosít a látogatóknak.

A rendezvényterem vállalati rendezvények, továbbképzések, divatbemutatók, autóbemutatók, árubemutatók megrendezésére is alkalmas. Szívesen fogadjuk a megszokottól eltérő környezetre vágyó családokat, baráti közösségeket is egy jó hangulatú leány- vagy legénybúcsú, esküvő, zártkörű születésnap, stb. megünneplésére is.