Kedvezmények VízPlusz kártyával a belépőjegy árából*

 

  • felnőtt jegy: 2700 Ft helyett 2300 Ft (400 Ft kedvezmény)
  • gyermekjegy: 2000 Ft helyett 1800 Ft (200 Ft kedvezmény) 

 *A kedvezmény a teljes árú felnőtt, illetve a teljes árú gyermek jegyre érvényes. Más kedvezménnyel nem vonható össze.

Cím: 1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43.
        (Campona Bevásárlóközpont)
Telefon: 06 1 424 3053
Bővebb információ: www.tropicarium.hu


Megújult és nagyobb lett a Tropicarium ajándékboltja

Még több játék, könyv és emléktárgy között válogathatnak azok, akik szeretnének az élmény mellett valamilyen ajándékkal hazatérni.

Szülinap a Tropicariumban… te hol tartod?

A szülinapos gyerekek legnagyobb örömére a szülinapi rendezvényeink gőzerővel zajlanak minden héten pénteken. Idén is lesznek szülinaposok! Ne hagyják ki ezt a felejthetetlen élményt, várjuk jelentkezésüket a rendezvenyterem@tropicarium.hu címen.
Bővebb információ: www.tropicarium.hu

 

Cápaetetés minden héten

A legizgalmasabb és kétségtelenül az egyik legnépszerűbb programunk továbbra is a minden csütörtökön 3 órakor zajló cápaetetés, melynek keretében két búvár merül le a cápák közé, hogy kezükből etessék az óceánok ragadozóit. Ilyenkor a cápák, a hatalmas ráják és a kisebb kíváncsi halak is a gondozók köré gyűlve várják a finom falatokat.

Cápás állatkert a családi bevásárlóközpontban

A Tropicarium-Óceanárium név jól tükrözi a benne látható érdekességeket, a Tropicarium szó a trópusi esőerdők élővilágára utal, míg az Óceanárium szó a tengerek, óceánok mélyének világába sejtet betekintést immár 15 éve.

Egy 11 méteres látványalagútból tekinthető meg a Tropicarium fő látványossága, a hatalmasnak és félelmetesnek látszó cápák. Simogatható ráják, szabadon repkedő madarak, a trópusi esőben nyújtózó aligátorok, hüllők, és a világ minden tájáról érkezett színpompás édes- és sósvízi halak ezrei tekinthetők meg nyolc teremben az eredetihez nagyon hasonló környezetben. A piranjákmurénáksziklahalakbohóchalakkertész angolnák és sünhalak, és az áttetsző medúzák akváriumai mind külön is érdekesek. 
Láthatóak kistestű majmocskák, a fehérarcú-, a fehérfülű- és a törpe selyemmajmokliszt majmok és a vörös sörényes oroszlánmajompár is. 
A sárkányokra hasonlító leguánok, a szabadon repkedő egzotikus madarak, a színes kígyók, az apró nyílméregbékák és a különleges pókok, skorpiók látványa nem mindennapi élményt biztosít.

Csütörtökönként 3 órakor látványos, víz alatt történő cápaetetést izgulhatnak végig a hozzánk érkezők.

Gyermekeknek tartalmas szülinapi programot, cégeknek családi napokat, különtermünkben vállalati- és magánrendezvényeket szervezünk.

Búvárkodási lehetőséget biztosítunk a búvárengedéllyel rendelkező érdeklődőknek a 4 méter mély cápás akváriumban.

Ebben az évben új jövevények, két cápafarkú gitárrája érkezett a Tropicariumba, akik már kezdik belakni új környezetüket, megszokni társaikat és a búvárokat is, akik kézből etetik őket.


Amit a Tropicarium különterméről tudni érdemes…

A Tropicarium külön bejárattal rendelkező rendezvényterme egyedi látványt biztosít a látogatóknak.

A rendezvényterem vállalati rendezvények, továbbképzések, divatbemutatók, autóbemutatók, árubemutatók megrendezésére is alkalmas. Szívesen fogadjuk a megszokottól eltérő környezetre vágyó családokat, baráti közösségeket is egy jóhangulatú leány- vagy legénybúcsú, esküvő, zártkörű születésnap, stb. megünneplésére is. 

Technikai paraméterek:

  • 230 m² alul és felül a galérián 106 m² áll a vendégek rendelkezésére,
  • 100-120 személy befogadására alkalmas a helyszín. 

A terem különlegessége és egyedüli adottsága: egyik fala maga a cápaakvárium.

Az ablak mérete: 2.5 m x 14 m.

A látvány utánozhatatlan, különleges függönyrendszerrel el lehet takarni  az akvárium falát és csak a megfelelő pillanatban tárul a látvány a vendégek szeme elé. 

  • ruhatár, bárpult, konyha, előkészítő helyiség, kis öltöző és mellékhelyiségek szolgálják a vendégek teljes kényelmét,
  • az asztalokat, székeket a rendezvény jellege és a különböző igények szerint helyezzük el,
  • a teremben turbosound system hangosítás, kivetítési lehetőség, magas színvonalú, multifunkciós fénytechnika, optikai szálas látványelemek (többek között a csillagos ég mintázata), színpad stb. áll a vendégek rendelkezésére.


Ajánlatkérés >>