Revans2000 Kft.

21 éve az egészség és kényelem szolgálatában

Cégünk 20 éve azon dolgozik, hogy az általunk forgalmazott Scholl, Fly Flot, Clarks, Berkemann lábbelik kielégítsék vásárlóink igényét.

A lábbelik kialakításánál odafigyelünk arra, hogy a legkorszerűbb technológiák ötvöződjenek a legkorszerűbb anyagokkal, így azok tökéletesen megfeleljenek vásárlóik egészséggel és jó megjelenéssel kapcsolatos elvárásainak.

A trendi színekben pompázó, vidám motívumokkal megálmodott könnyed modellek tökéletesen megfelelnek hétköznapra és aktív pihenéshez is.

A SCHOLL a lábbeliken kívül odafigyel az otthoni lábápolásra is, erre fejlesztette ki lábápolási termékei széles választékát, mely a különböző lábproblémákra nyújt megoldást.

A BEURER  termékeink széles kínálatában mindenki megtalálja az egészséges életvitelhez szükséges segítséget. Masszírozók, hőmérők, vérnyomásmérők, szépségápolási termékek, konyhai- és személymérlegek, vércukorszintmérők, pulzusmérő órák, csak hogy néhányat említsünk a repertoárból. A cég 90 éves fennállása óta százezrek otthonában szolgálja a vásárlókat.

  

Szezonnyitó kedvezmény a Scholl termékeire! 

A kényelem garantált a Scholl, Berkemann és a Skechers legújabb őszi modelljeivel!

A visszafogott elegancia, praktikum és esztétikum ötvözésével mindenki megtalálja a számára megfelelő lábbeliket, melyeket munkába járáshoz, hétköznapokra, vagy kiránduláshoz, aktív pihenéshez egyaránt hordhat. Vidám színekben pompázó, trendi díszekkel, motívumokkal megálmodott könnyed őszi lábbeli nem véletlenül lett a vásárlók kedvence.

A Térképes keresőben megjelölt üzletekben és a weboldalon a VízPlusz kártya-tulajdonosok 10%* kedvezménnyel vásárolhatják meg a lábápolási termékeket.

* VízPlusz kártya-tulajdonosoknak 10% kedvezményt nyújtanak, minden Scholl, Fly Flot, Clarks, Berkemann, Skechers lábbelire és Beurer termékre. A kedvezmény a Batz lábbelik kivételével minden termékre vonatkozik, akciósra is, de egyéb kedvezménnyel nem vonható össze.

Kedvezmény igénybevétele:

A Térképes keresőben megjelölt Scholl üzletekben a kedvezmény a VízPlusz kártya felmutatásával vehető igénybe. A webshopban történő vásárlás esetén a VP10 kuponkód megadásával a kosárban érvényesíthető a VízPlusz kedvezmény.

Webshop: www.revans2000.hu

Kuponkód: VP10

A kedvezmény igénybe vehető: 2020. október 31-ig

REVANS 2000 Kft. üzletei  

Scholl Referenciaüzletek és Scholl Outlet
weboldal cím: www.revans2000.hu
e-mail cím: info@revans2000.hu

Üzletek 

Scholl Referenciaüzlet
1066 Budapest, VI., Teréz krt. 52.
telefonszám: 06 1 302 7744
nyitva tartás: hétfőtől-szombatig 10.00-19.00, vasárnap zárva

Scholl Outlet
1076 Budapest, Thököly út 12.
telefonszám: 06 1 322 5235
nyitva tartás: hétfőtől-péntekig 10.00-18.00, szombaton 10.00-13.00 óráig