A Sberbank Magyarország Zrt. az általa meghatározott feltételeknek megfelelő VízPlusz kártyabirtokosok részére kiemelkedő számlavezetési és hiteltermék kedvezményeket biztosít.

A Magyarországi Volksbank Zrt., amely 1993 óta működött sikeresen a magyar piacon, 2013. november 1-től Sberbank Magyarország Zrt. néven működik tovább.

Sberbank Magyarország Zrt.

Az a tőkeerő, banki kultúra, pénzügyi tudás, termékismeret és elkötelezettség, amit a Sberbank képvisel, garanciát jelent a hosszútávú sikeres és stabil banki működésre.
Széleskörű termékpalettával és szolgáltatásokkal állunk magán, KKV és nagyvállalati ügyfeleink rendelkezésére. Testreszabott, innovatív megoldásainkkal támogatjuk a mikro- és kisvállalatokat, hogy könnyebben találjanak partnereket Magyarországon, illetve a külföldi piacokon.
Jövőképünk, hogy céltudatos, költséghatékony, modern és ügyfélközpontú banki szereplővé váljunk Magyarországon, amely élvezi a Sberbank márka, a márka iránti bizalom és az ahhoz kapcsolódó technológia előnyeit.

A Sberbank Magyarország Zrt. az általa meghatározott feltételeknek megfelelően a VízPlusz kártyabirtokosok részére kiemelkedő számlavezetési és hiteltermék kedvezményeket biztosít a kártyaprogram keretében.

A Sberbank Magyarország Zrt. egyedülállóan kedvező bankszámlacsomagja mellett kamatkedvezményeket biztosít bizonyos hiteltermékek esetén magánszemélyek részére.


 bankszámlacsomag és bankkártya kedvezmény

 


 folyószámla-hitelkeret kedvezmény

 


 személyi kölcsön kedvezmények

 

Térképes keresőnkben az Önhöz legközelebb eső bankfiók nyitva tartását, elérhetőségét itt nézheti meg.