Rendeljen 30% kedvezménnyel* Philips készülékeket háztartásába a VízPlusz kártya-tulajdonosok számára létrehozott dedikált Philips webáruházból, egyenesen otthonába!**

VízPlusz kártya-tulajdonosok szeptemberben is több mint félszáz különböző terméket szerezhetnek be rendkívüli kedvezménnyel a Philips által csak számukra létrehozott webáruházból.

Válogasson kedvére a kínálatból!

Fókuszban a tiszta levegő

Vegye kézbe Ön is a jövő technológiáját és figyeljen egészségére!
Például a Philips AC3858/50-essel >>

BELÉPÉS a Philips VízPlusz kártya-tulajdonosok számára létrehozott webáruházba! >>

 

Philips légtisztító – 4000i sorozat

AC3858/50

Kiemelkedő teljesítmény. Egyszerű vezérlés

Tiszta, szennyeződésmentes* levegő perceken belül

A Philips légtisztító elbánik a láthatatlan szennyező anyagokkal és allergénekkel, amelyek észrevétlenül behatolhatnak otthonába. A készülék segítségével egyetlen gombnyomással gondoskodhat róla, hogy a beltéri levegő mindig tiszta legyen.

Intelligens automatikus tisztítás

Az intelligens szenzortechnológia valós időben érzékeli és automatikusan eltávolítja a beltéri levegőt szennyező három fő anyagot: a részecskéket, a káros gázokat és a beltéri allergéneket. Könnyedén válthat a három mód (automata, alvás és turbó) között.

Légminőség színkódolva

A légtisztító tetején megjelenő egyszerű színkódolási rendszer segítségével könnyedén beazonosíthatja a levegőminőséget otthonában.

Kiemelkedő szűrési hatékonyság

A továbbfejlesztett VitaShield technológiával a légtisztító a mindössze 0,003 μm méretű részecskék 99,97%-át eltávolítja, beleértve a PM2,5-öt, a vírusokat, a baktériumokat, a polleneket, a port és az állatszőrt, így biztosítva, hogy Ön mindig tiszta levegőt lélegezhessen be.

3 rétegű szűrő

Az előszűrő felfogja a port és a hajszálakat, majd az aktivált szénszűrő eltávolítja a káros gázokat és a kellemetlen szagokat. Mindezek után a NanoProtect HEPA felfogja az ultrafinom, mindössze 0,003 mikron méretű részecskéket.

Intelligens szűrő állapotjelzője

Az egyszerű karbantartás érdekében a készülék kijelzi a kiszűrt szennyező anyagok mennyiségét és szűrő hátralévő élettartamát.

Azonnali tisztítás

A kiemelkedő szűrőteljesítmény biztosítja a tiszta levegő 500 m3/óra CADR-értékkel történő szállítását. Az új, háromdimenziós levegőkeringtető rendszerrel egy 20 m2-es szobában mindössze 6 perc** alatt tiszta levegő biztosítható.


* A szűrőn áthaladó levegőből, a szűrési közegen 1 áthaladás hatékonyságát tesztelve, 5,33 cm/másodperc erősségű légáram esetén. A tesztet harmadik fél laboratóriumában végezték.
** A szűrőn áthaladó levegőből az egyszeri tisztítás elméleti ideje a CADR 500 m3/h érték 48 m3-es szobamérettel való elosztása alapján (feltételezve, hogy a szoba 20 m2 alapterületű és 2,4 m belmagasságú).

Levegőminőség-kijelző

Egy pillanat alatt leolvasható a valós idejű levegőminőség az otthonában, így nem kell aggódnia, hiszen az eredményt azonnal láthatja. A kijelző háromféle anyagot jelenít meg: allergéneket, gázokat és a PM2,5-szintet.

Nyomon követés és szabályozás alkalmazás segítségével

A Clean Home+ alkalmazással bárhol és bármikor szabályozhatja a légtisztítót és ellenőrizheti a levegőminőséget otthonában. Mivel az alkalmazás kompatibilis az Amazon Alexával, egyszerűen, a hangjával is tudja irányítani a légtisztítót.

Automatikus környezeti világítás

A világítás automatikusan a környezetéhez igazodik, így zavartalanul élvezheti a készülék előnyeit.

Innovatív kialakítás

A letisztult, minimalista dizájn része a textil bevonat, miáltal a berendezés bármilyen beltéri stílushoz tökéletesen illeszkedik.

Kuponkód

* Az alábbi kuponkód csak a 2020. október 30-ig feladott megrendelésekre, csak a Philips VízPlusz kártya-tulajdonosok számára készített aloldalon szereplő termékek vásárlásakor érvényesíthető. A kedvezmény más akcióval nem vonható össze.

Kuponkód: OctVIZph

Rendelés menete

 1. Lépjen be a Philips VízPlusz kártya-tulajdonosok számára készített webáruházba!
  Felhívjuk figyelmét, hogy a feni kuponkód és az ehhez kapcsolódó kedvezményes vásárlási lehetőség kizárólag a https://www.philips.hu/c-e/shop/hu-philipshuseg aloldalon érvényes!
  Figyelem! Az oldal fejlécén található logóra kattintva, valamint az oldal alján található “Elérhetőség” menüpontra kattintva a Philips főoldalára lép át, ahol a kedvezmények NEM érvényesíthetők.
  Amennyiben meggyőződött arról, hogy a VízPlusz kártya-programhoz létrehozott Philips aloldalon tartózkodik
   (https://www.philips.hu/c-e/shop/hu-philipshuseg), az alábbi lépések segítségével tudja leadni rendelését:
 2. Válassza ki az oldalon található termékek közül a megrendelni kívánt termék(ek)et és kattintson a Kosárba helyezés gombra!
 3. Amennyiben szeretne további termékeket is vásárolni, kattintson a Vásárlás folytatása lehetőségre! Így visszajut az előző oldalra és tovább válogathat a kínálatból.
 4. Amennyiben be szeretné fejezni a vásárlást, válassza a Kasszához opciót!
 5. Az oldalon a termék eredeti ára kerül feltüntetésre, a kedvezmény érvényesítéséhez írja be kuponkódját, majd kattintson az Alkalmaz ikonra! Így tudja érvényesíteni kuponkódját.
 6. Ellenőrizze a fizetendő összeg helyességét a kedvezmény érvényesítése után, majd kattintson a Tovább gombra!
  A Tovább gomb kiválasztásával a Vásárlási felületre érkezik, ahol a Bejelentkezés vendégként cím alatt adja meg e-mail címét!
  A Vásárlás vendégként gomb megnyomásával a Szállításra vonatkozó információk kitöltésére van szükség.
 7. Miután ellenőrizte adatait, lépjen tovább a fizetéssel kapcsolatos információk megadásához.
 8. Amennyiben minden adatot kitöltött véglegesítse rendelését!
 

    

Szállítási információ

** A megrendelt termékek kiszállítása az ország egész területén díjmentes. A szállítás pontos időpontjáról SMS-ben kap értesítést. Külföldi címre a termékek nem rendelhetőek.
A Philips által életbe léptetett, járványügyi helyzetre vonatkozó szállítási intézkedésekről erről a linkről szerezhető bővebb tájékoztatás.

További információ

Kérdés vagy probléma esetén forduljon bizalommal a Philips ügyfélszolgálatához: 06 1 700 8152 

 

Nincs még VízPlusz kártyája? Igényeljen most! >>