Olympus – japán digitális csúcstechnika kedvezménnyel


Az innovatív egészségügyi, konzumer optikai és digitális termékek gyártójától a VízPlusz kártya-tulajdonosoknak minden Olympus fényképezőgépre, objektívre és egyéb kamera kiegészítőre (akkumulátor, töltő, tok/táska), távcsőre és diktafonra 10% kedvezményt biztosít a VízPlusz kártya-tulajdonosoknak az Olympus Mintaboltjában személyesen vagy webshopjában a www.olympusmintabolt.hu oldalon.*

Kedvezmény VízPlusz kártyával az alábbiak szerint vehető igénybe

  • minden Olympus fényképezőgépre 10% kedvezmény
  • objektívre és egyéb kamera kiegészítőre (akkumulátor, töltő, tok/táska) 10%
  • távcsőre és diktafonra 10%

Kedvezmény igénybevétele

* A kedvezményt személyesen az Olympus Mintaboltjában, illetve webshopjában lehet érvényesíteni.
A kedvezmény igénybevételéhez a VízPlusz kártyán található név alatti sorszámot kell megadni, melyet a Kosár megtekintése menüpontban a Megjegyzés mezőbe kell beírnia.

Olympus Corporation– a kezdetektől napjainkig

Azóta, hogy 1919-ben az Olympus Japánban megalakult, az innovatív egészségügyi, illetve a konzumer optikai és digitális elektronikai termékek vezető gyártójává vált. Immáron több mint 90 éve járunk élen a digitális képalkotás területén használható fényképezőgépek tervezésében és gyártásában. A fotótechnika mellett vállalatunk világszinten az élvonalban található az endoszkópos diagnosztika és a mikroszkópia területén. Támogatja "A Világ Orvosai" kezdeményezést, mely nemzetközi humanitárius szervezetként több, mint 50 országban tevékenykedik aktívan. A "Tudomány az Életért Alapítvány" a tudományos fotográfia, az endoszkópia, a mikroszkópia, a klinikai kémia és gyermekbetegségek gyógyítása területén támogatja a tudományos fejlődést.
Elkötelezettségünk az olyan új technológiák, termékek és szolgáltatások fejlesztése, amelyek amellett, hogy a legszigorúbb ipari szabványoknak is megfelelnek, fokozott biztonságot és minőséget biztosítanak a vállalati és lakossági felhasználók számára.
Fejlesztőink célja, hogy az Olympus hang- és képrögzítő rendszerei mind a professzionális, szakmai elvárásoknak, mind a hétköznapi felhasználók igényeinek is mindenben megfeleljenek.
A korral haladva a fotózásban oly mély nyomot hagyó D-SLR technikát felülmúló képességű, tükör nélküli fényképezőgép extrém környezeti körülmények között is nagyszerűen látja el feladatát, legyen hideg vagy párás környezet. A készülékeink váza por-, csepp- és fagyálló, a géphez tervezett professzionális objektívek szintén alkalmasak a zord környezetben zajló történések megörökítésére.


ÁSZF:
Az Olympus Általános Szerződési Feltételeiről szóló tájékoztatója innen érhető el >>

További információ:

www.olympusmintabolt.hu

Olympus Mintabolt

Cím: 1074 Budapest, Dohány u. 67.

Telefon: +36 1 696-0721

E-mail: info@olympusmintabolt.hu