VízPlusz kártya-tulajdonosok 10, illetve 20%-os kedvezménnyel vásárolhatnak jegyeket a megjelölt előadásokra, kizárólag az alábbi jegyirodákban*

Jegyértékesítési pontok:

a Nemzeti Táncszínház jegypénztárában
Millenáris Park (1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20.)
Minden nap 13.00–18.00 óra között, előadás napján 13.00 órától az előadás kezdetéig.

az Allee Bevásárlóközpontban
II. emelet Kultúra Szigete (1117 Budapest, Október 23. utca 8-10.)
Telefon: 06 30 815 3573
Keddtől péntekig 10.00–18.00 óra között, szombaton 10.00–18.00 óra között. Vasárnap és hétfőn zárva.

Élettel teli alkotóműhely

A 2019-es februári megnyitó óta a Nemzeti Táncszínház táncművészei, az együttesek, a nézők és a színház dolgozói pezsgő élettel töltötték meg a Millenárison létrehozott új bemutatóhelyszínt. 

Az ősz nemcsak az évadkezdés, hanem egyben a bérletek újraindításának időszaka, amelyeket úgy állítottak össze, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. A felnőttek részére szóló Kortárs Balett és Kortárs Néptánc és Kortárs bérletben 4 nagy múltú együttes előadása tekinthető meg. A gyermekbérletek előadásaira októbertől egészen májusig várják a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Legyen Ön is az új Nemzeti Táncszínház vendége!


Az előadásokról

A Nemzeti Táncszínház 20%-os kedvezménnyel elérhető októberi előadásai innen tölthetők le >>
Aktuális műsorok a Nemzeti Táncszínház oldaláról >>

A Nemzeti Táncszínház a hazai táncszíntér legfontosabb központja, a táncszakma egyetlen kőszínháza, amelyet a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma alapított a Táncfórum 20 éves eredményes működésének jogutódjaként 2001. december 1-én. A Nemzeti Táncszínház elsődleges feladata a hazai táncművészet képviselete, menedzselése itthon és külföldön. Célja, hogy otthont teremtsen a magyar táncművészet számára, és olyan repertoárt biztosítson, amelyben minden műfaj megmutatkozik. Befogadó színházként az intézmény közel negyven magyar, professzionális társulattal dolgozik együtt. A néptáncon át a klasszikus balettig, a társas tánctól a kortárs táncon keresztül az interaktív gyermekelőadásokig, műfaji sokszínűséggel kívánja fenntartani a táncszínházba járó közönség érdeklődését. 

Beavató táncszínházi programján keresztül kiemelt figyelmet fordít a fiatal közönség kulturális nevelésére. Gyermek és ifjúsági színház-pedagógiai tevékenysége – a beavató programok mellett – egy új, a maga nemében egyedülálló előadással bővült. A táncművészet és a színházi nevelés sikeres ötvözésével 2014 januárjában indította el tánc/színházi nevelési programját, mely rögtön nagy érdeklődést váltott ki a középiskolás korosztály körében, és amely szakmai díjat nyert a gyermek- és ifjúsági színházak biennáléján.

A Nemzeti Táncszínház tizenhárom év után, 2014 őszén elhagyva a Várszínház épületét, alternatív játszóhelyeken állítja színpadra repertoárját. A Művészetek Palotájában rezidens intézményként évi száz nap táncelőadásait szervezi. Emellett helyet bérel a MOM Kulturális Központban a nagyobb kortárs színpadi produkciók számára, a Hagyományok Házában, ahol elsősorban a folklór- és gyerekdarabokat állítja színpadra, a Marczi Közösségi Térben, ahol intimebb hangulatú, kisebb színpadra készült előadások, kamaraestek láthatóak, valamint a Várkert Bazár új multikulturális színpadán.

A Nemzeti Táncszínház új játszóhelye a Millenáris Teátrum. Az épületet a táncművészeti előadások igényeire szabják, majd 2018 tavaszán az intézmény rendelkezésére bocsájtják. Játszóhelyével egy időben az intézmény is megújul, amely megújulásban megvalósulhat egy igazán modern, európai minőségű, a tradicionális- és kortárs táncművészetünket őrző és reprezentáló 21. századi tánccentrum. Táncfilmek, külföldi koprodukciók, gyermek- és ifjúsági nevelési programjának fejlesztése, közösségi- és gyermekprogramok – mindez az új elképzelések része annak érdekében, hogy a Nemzeti Táncszínház közönsége az új térbe lépve, mély és maradandó élményt szerezzen a táncművészetről.

    

VízPlusz kártya-tulajdonosok 10–20%-os kedvezménnyel vásárolhatnak jegyeket a megjelölt előadásokra, kizárólag a megjelölt jegyirodákban.*

* A kedvezmény csak személyes vásárlásnál érvényesíthető, a VízPlusz kártya felmutatásával.

A Nemzeti Táncszínház a csak a saját szervezésű programjaira fogadja el a VízPlusz kártyát és ad kedvezményt! Egy napon belül, egy kártyára, egyszeri alkalommal vehető igénybe a kedvezmény.

A VízPlusz kártyára érvényes kedvezmény más kedvezménnyel, akcióval nem vonható össze.

Elérhetőség

A Nemzeti Táncszínház Értékesítési csoportjának elérhetősége:
Telefon: (+36 1) 434 59 00, Zöld szám: (06 80) 10 44 55
Nyitva hétfőtől csütörtökig 9.00–17.00 óra között, pénteken 9.00–15.00 óra között.
Levelezési cím: Nemzeti Táncszínház Nonprofit Kft., 1536 Budapest, Pf. 284.
E-mail: info@tancszinhaz.hu

Parkolási információ:
Parkolási lehetőségek a Millenáris, illetve a Mammut mélygarázsában vagy a környező utcákban.

www.tancszinhaz.hu