7% kedvezmény a VízPlusz kártya-tulajdonosoknak a Líra Könyv termékeire

A VízPlusz kártya-tulajdonosok bolti vásárlásás esetén 7% kedvezménnyel vásárolhatnak a könyvekből a Líra Könyváruházakban.*

A Líra Könyv

A Líra Könyv igen jelentős kultúraközvetítő missziót tölt be. Könyvesboltjai a leg­szé­le­sebb vá­lasz­té­kot nyújt­ják az or­szág több mint fél­száz pont­ján, Budapesten és vidéken egyaránt. A könyvek mellett filmek, zenék, hangoskönyvek, kották, játékok is széles választékban állnak a vásárlók rendelkezésére. Az üzletek választéka mind a szórakozásra, mind a művelődésre vágyók igényeit is teljességgel kiszolgálja.

Kedvezmény érvényesítése:

 • Személyes vásárlás esetén a kártya felmutatása.

*A kedvezmény más akciókkal nem összevonható és a tankönyvekre nem érvényes.

Sikerkönyvek

Grecsó Krisztián: Vera

Szeged, 1980. Vera az általános iskola negyedik osztályába jár, jó tanuló, jó sportoló. A papa a honvédségen dolgozik, a mama meg minden nap várja őt tanítás után. De Vera biztonságosnak hitt élete pár hét leforgása alatt megváltozik. Az egyik eseményből következik a másik, mintha dominók dőlnének egymás után, mégsem lehet tudni, vajon mi indítja el az események láncolatát. Mi fordítja szembe végzetesen az addigi legjobb barátnőjével? Miért olyan jó és ugyanakkor ijesztő egyre több időt tölteni Józeffel, az új lengyel fiúval? És miért vannak a felnőtteknek titkaik, ha Verától azt várják el, hogy ő mindig csak az igazat mondja?

Grecsó Krisztián új regénye arról szól, hogy a családi titkokat felfedni nemcsak tudás, de bátorság kérdése is. Vera felismeri: vannak helyzetek, amikor idő előtt kell felnőttként viselkednünk. És hogy fel lehet nőni a feladathoz.


 

Rachel Hollis: Szabadulj meg végre a hazugságoktól, hogy az lehess, aki valójában vagy!

Rachel sikeresen ötvözi az ihletadó életviteli tanácsadó és a legjobb (és legviccesebb) barátnő hangját. A megbotránkoztatóan őszinte és humorosan józan könyve igazi ajándék azoknak a nőknek, akik szeretnének kiteljesedni és bátran vállalt, hiteles életet élni.
Megan Tamte, az Evereve alapítója és társelnöke.

Azt hiszed, hogy mindenki másnak bejött az élet, csak Te vagy reménytelen eset? Ha igen, Rachel Hollis azt üzeni neked: ez óriási hazugság.

Az Inc. Magazine által "a harminc legjobb harminc év alatti vállalkozó" közé sorolt Rachel arra használja fertőző energikusságát, hogy feltüzelje a nőket: vegyék át életük irányítását, és félelem nélkül merüljenek bele legfőbb szenvedélyükbe. A fájdalmas őszinteséggel és rengeteg humorral tálalt gyakorlati stratégiákat Rachel a saját élettapasztalataiból gyűjtötte össze. A szórakoztató és bátorító érvelés mögött egy hús-vér nő rejtőzik, aki legújabb könyvében feltárja azt a húsz hazugságot és tévhitet, amely visszatartja a nőket attól, hogy örömteli és eredményes életet éljenek.
A könyv segítségével az újdonsült anyukáktól kezdve a profi üzletasszonyokig mindenki esélyt kap, hogy kilépjen a hagyományos keretekből, újragondolja az életét, és végre magabiztos nővé váljon az élete minden területén.
 

Inti Chavez Perez: RESPEKT - szexkönyv fiúknak

Mit is jelent férfinak lenni? Mit takar az emberek testbeszéde, milyen heterónak, melegnek vagy binek lenni? És hogyan kerül a képbe a tisztelet, a legfontosabb dolog a szexben és a szerelemben? Hogyan kell flörtölni, milyen a jó előjáték, hogyan kell csókolózni, milyen a szex? Ebben a könyvben pont azokról a dolgokról olvashatsz, amelyek minden fiút foglalkoztatnak, de ritkán mernek kérdezni róluk. Inti Chavez Perez egy jó fej báty vagy idősebb barát hangján vezet be a szexualitás rejtelmeibe az elejétől a végéig, az első szárnypróbálgatástól a komoly párkapcsolatig.

Perez a szexuális felvilágosítás elismert szakembere Svédországban, számos iskolában beszélt már fiúkkal (és lányokkal) a szerelemről és a szexről.


 

Antalógia: Hazudós - Novellák kegyes kis hantázásokról és ordas nagy hazugságokról

Tizenhárom szerző, tizenhárom remek írása arról, hogy milyen, amikor füllentünk, ferdítünk vagy épp hazudunk. Novellák, amelyek segítenek megérteni ki, miért nem mond igazat, vagy módosítja a valóságot, és azt is, hogy ennek milyen következményei lehetnek.

Akik a gyerekkori hantákat, kamaszkori lódításokat és a vaskos felnőtt átveréseket megfogalmazták:

 • Bencze Blanka
 • Dragomán György
 • Erdős Zsuzsanna
 • Háy János
 • Horányi Hanna Zelma
 • Jászberényi Sándor
 • Kalapos Éva Veronika
 • Karafiáth Orsolya
 • Király Anikó
 • Mészöly Ágnes
 • Nyáry Luca
 • Szabó T. Anna
 • Tóth Krisztina

Kiváló olvasmány nem csak kamaszoknak - és ez nem kamu!

 

Albert Barillé: Egyszer volt... - Az emberi test titkainak enciklopédiája ÚJ!

Indulj el Mesterrel és barátaival együtt egy lenyűgöző úton!

Albert Barillé rajzfilmsorozatának ma is népszerű hősei ezúttal az emberi testben kalandoznak és közben aprólékos részletességgel bemutatják annak felépítését és működését.

Hol születnek a gondolatok? Hogyan működik a szív?

Miért lélegzünk? Mitől érezzük az ízeket és a szagokat?

Minden kérdésedre választ találsz az emberi testtel kapcsolatban, és mire a végére jutsz megtudod, hogyan épül fel a vérkeringés, mitől ver a szíved és mit tehetsz azért, hogy egészségesen élj.

 

Könyvajánlók kategóriák szerint:

Konyha

         

Szépirodalom

                        

Gyermek- és ifjúsági irodalom 

                        

Bővebb ismertetőt a könyvekre kattintva érhet el.