Btech Magyarország Kft. 1993 óta van jelen töretlenül a magyar piacon.

A  Btech Magyarország Kft. 10% kedvezményt biztosít minden termék árából a VízPlusz kártyával rendelkező vásárlóknak, amely más akcióval, kedvezménnyel nem vonható össze.

Stratégiánk az innováció, a folyamatos termékfejlesztés és a forradalmi újdonságok alkalmazása. Kezdetben fő profilunk számoló és szótárgépek forgalmazása volt. Bátran mondhatjuk, hogy több évtizedes gyártási tapasztalattal rendelkezünk, termékeink folyamatos fejlesztés alatt állnak, követve a technológiai újdonságokat.

Az évek során folyamatosan bővült kínálatunk további elektronikai termékcsoportokkal, mint például telefonok, dect telefonok, VOIP telefonok, walkie-talkiek, szótárgépek, számológépek, mobiltelefonok, tabletek, kamerák, kávék, stb.

Mára vezető szerepet töltünk be a kiskereskedelem olyan területein, mint a telekommunikációs eszközök, szótárgépek, fordítógépek, számológépek, walkie-talkiek, gyermek- és faliórák.

Facebook oldalunk >>

 

Termékkínálatunkat folyamatosan bővítjük, legújabban a Maptaq Qcamz kamerákkal illetve Renata elemek teljes választékával.

Termékeink megtekinthetőek és megvásárolhatóak kiskereskedelmi bemutató termünkben (1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 56/b), illetve webshopunkon  keresztül is megrendelhetőek, melyet maximum 48 órán belül a vásárló által megadott időpontra kiszállítatunk. 

Online rendelés esetén a „Megjegyzés” rovatba be kell írni a VízPlusz kártya sorszámát, amely a kártya jobb felső sarkában található.
 

AEG Voxtel S120 dect telefon, a könnyebb kommunikációért

Az AEG S120 vezeték nélküli telefon az AEG Voxtel S100 típusú vezeték nélküli telefon „könnyített” változata.

Az AEG Voxtel S120 báziskészülékébe beépített direkt hívógombok süllyesztett kialakítása lehetővé teszi, hogy fényképeket helyezzünk a gombokra, így könnyebbé téve a hívni kívánt személy beazonosítását. Eme funkciója miatt az AEG Voxtel S120 típusú dect telefont főleg idősebbeknek és látássérülteknek ajánljuk.

Az AEG Voxtel S120 vezeték nélküli telefon mintaboltunkban megtekinthető, kipróbálható és letesztelhető a többi termékünkkel együtt (szótárgép, walkie-talkie, számológép, kávékapszula, falióra, ébresztőóra, vezetékes telefon, vezeték nélküli telefon, mobiltelefon, kártyatartó tok, napelemes telefontöltő, menetrögzítő kamera, okosóra, PC játék kiegészítők,  stb.).

 

 


 

www.btech.hu
ugyfelszolgalat@btech.hu