10% kedvezmény VízPlusz kártya tulajdonosoknak az Alfatours Kft. által szervezett programokra, kirándulásokra

A hétvégi kikapcsolódásokat 2008 óta töretlen sikerrel szervező Alfatours 10% kedvezményt biztosít az általa szervezett programokra, kirándulásokra minden VízPlusz kártya-tulajdonosnak. A kedvezmény más akcióval és kedvezménnyel nem vonható össze. 

Alfatours Kft. – a hosszú hétvégék specialistája

Élményekre vágyik, de csak pár napra tud elszakadni egyéb teendőitől? Kirándulásainak szervezését bízza a hosszú hétvégék specialistájára, amely leveszi válláról a programszervezés, az utazás, a szállásfoglalás és egyéb teendők lebonyolítását, mindezek mellett pedig kedvező árakat biztosít.

Már 5 550 Ft/fő kezdő ártól várják Önt különböző típusú ajánlataikkal – városlátogatások idegenvezetővel; bakancsos túrák túravezetővel; rengeteg évszaknak megfelelő kirándulással – melyek közül érdeklődésének megfelelően kedvére válogathat.

 

A szezon legjobb ajánlatai

Városlátogatások

A világ tele van csodás helyekkel és nem is kell értük feltétlenül messzire utazni. Fedezze fel a környező országok városait, az Alfatours segítségével. 
Legyen szó akár egy napos vagy több napos kikapcsolódásról az Alfatours kínálatában mindenre talál megfelelőt.

Nézze meg milyen izgalmas városokba juthat el most az Alfatours-szal >>

 

Őszi kirándulások

Tekintse meg a meghirdetett őszi kirándulásokat és foglalja le minél előbb azt az úti célt ahová már régóta szeretne eljutni.

Az őszi kirándulásokról részletesebben itt tájékozódhat >>


Érdekességek a nagyvilágból

Kirándulás receptre: A skót orvosok felírhatják betegeiknek a természetjárást

2017-ben Skóciát a világ legszebb vidékének választották meg, azonban már nem csak emiatt irigyelhetjük a skótokat: tavaly október óta az orvosok receptre írhatják fel betegeiknek, hogy töltsenek több időt a természetben. A friss levegőn eltöltött idő ugyanis számos pozitív hatással bír egészségünkre nézve: csökkenti a magas vérnyomást és a szorongást, javítja a közérzetet.

A természet jótékony hatásairól ide kattintva olvashat >>

 

Függőhíd és panoráma alagút épül Horvátországban

Függőhíd fog épülni a Krka kanyon felett, valamint egy panoráma alagutat is kialakítanak Primosten városában. A 462,5 m hosszú függő gyalogoshíd Necven és Trosenj középkori várakat fogja összekötni. A függőhidat a tervek szerint 1-2 éven belül kezdik el építeni, attól függően, hogy mikor kapja meg az építéséhez szükséges engedélyeket. Primosten városában pedig az önkormányzat egy 60 m hosszú és 6 m széles panoráma üvegalagút építésébe kezdett, mely a tengerszint alá, 18 méteres mélységbe kalauzolja látogatóit.

A részletekről ide kattintva olvashat >>

 

Ingyenes lett a tömegközlekedés a macedón fővárosban

A Macedón Köztársaság fővárosában, Szkopjében ingyenessé tették a tömegközlekedést, azonban a parkolási díjakat megduplázták. Az intézkedéssel azt szeretnék elérni, hogy kevesebben közlekedjenek autóval a városban, ugyanis a levegő szennyezettsége már a kritikus határt súrolja.

További információkért kattintson a linkre >>

 

Luxusszálloda nyílik kizárólag hölgyeknek Spanyolországban

2019 tavaszán nyílik az első olyan hotel Spanyolországban, mely kizárólag női vendégeket fog fogadni. A szállodát a Som Hotels szállodalánc nyitja meg Mallorcán. A Som Hotels elnöke elmondta, hogy korábban felméréseket végeztek, melyből kiderült, hogy a hölgyek nagyon lelkesedtek a női hotel ötletéért.

A szálloda képeiért kattintson a linkre >> 

 

Kedvezményes megrendelés

Az Alfatours weblapjáról (http://www.alfatours.hu/) válassza ki az Ön számára legjobban tetsző utat, majd megrendeléskor a „Jelentkezem” gombra kattintva ne felejtse a „Megjegyzés” rovatba beírni a kedvezmény érvényesítéséhez a következőket: VízPlusz kártya 10% valamint a VízPlusz kártya jobb felső sarkában található, 6 számjegyből álló sorszámot. Például: VízPlusz kártya 10% – 123456
A fizetési módnál a banki átutalást szükséges kiválasztani.

Az Alfatours utazási iroda egyedi igények esetén is belföldön és külföldön egyaránt kedvezményes szállásfoglalásokkal, valamint a legjobb repülőjegy árakkal – a világ minden tájára – áll ügyfelei rendelkezésére. Az egyedi ajánlatokkal kapcsolatban még ma küldje el levelét e-mailben (info@alfatours.hu) és hagyja magát elbűvölni az általuk nyújtott szolgáltatásokkal. 

Az alfatours hétvégékben utazik!

További információ >>