10% kedvezmény VízPlusz kártya tulajdonosoknak az Alfatours Kft. által szervezett programokra, kirándulásokra

A hétvégi kikapcsolódásokat 2008 óta töretlen sikerrel szervező Alfatours 10% kedvezményt biztosít az általa szervezett programokra, kirándulásokra minden VízPlusz kártya-tulajdonosnak. A kedvezmény más akcióval és kedvezménnyel nem vonható össze. 

Alfatours Kft. – a hosszú hétvégék specialistája

Élményekre vágyik, de csak pár napra tud elszakadni egyéb teendőitől? Kirándulásainak szervezését bízza a hosszú hétvégék specialistájára, amely leveszi válláról a programszervezés, az utazás, a szállásfoglalás és egyéb teendők lebonyolítását, mindezek mellett pedig kedvező árakat biztosít.

Várják Önt különböző típusú ajánlataikkal – városlátogatások idegenvezetővel; bakancsos túrák túravezetővel; rengeteg évszaknak megfelelő kirándulással – melyek közül érdeklődésének megfelelően kedvére válogathat.

Szezonajánlatok

BELFÖLDI UTAZÁSOK

 • Mohácsi busójárás egynapos kirándulás
  Időpont: 2022. február 27., vasárnap

  Program: Történelmi Emlékpark megtekintése idegenvezetővel; farsangi forgatag Mohács belvárosában: 14:00 órakor Busó-felvonulás kísérése a Fő térre, majd a Duna partjára, ahol a telet szimbolizáló koporsót vízre bocsátják; 17:30-kor a máglyagyújtás a Széchenyi téren, busók körtánca.
  Jelentkezni lehet >>

          
 

 • Pannonhalma és Zirc lombkorona sétánnyal
  Időpont: 2022. április 23., szombat

  Program: kultúra és természet egy fergeteges program keretében – pannonhalmi lombkorona sétány, Ciszterci Apátság (Pannonhalma), Reguly Antal Műemlékkönyvtár (Zirc), Zirci Arborétum
  Jelentkezni lehet >>  

     

     
 

 • Bakony kincsei ebéddel
  Időpont: 2022. április 30., szombat

  Program: Thury vár (Várpalota), Esterházy-kastély (Pápa), Bakonybéli Tájház, Kékfestő Manufaktúra
  Jelentkezni lehet >>

     

          
 
 • Kirándulás hegyvidéken: Lillafüred és a Szalajka-völgy vonatozással és libegőzéssel
  Időpont: 2022. május 7., szombat

  Program: Séta és csónakázás Lillafüreden, kirándulás a Szalajka-völgybe vonattal, libegővel
  Jelentkezni lehet >>  

     

     
 
 • Kirándulás Matyóföldön csónakázással a Tisza-tavon
  Időpont: 2022. május 14., szombat

  Program: Műemlékházak (Mezőkövesd), Tisza-tavi Ökocentrum, csónaktúra (Poroszló)
  Jelentkezni lehet >>

     

     


Érdekességek a nagyvilágból

Kirándulás receptre: A skót orvosok felírhatják betegeiknek a természetjárást

2017-ben Skóciát a világ legszebb vidékének választották meg, azonban már nem csak emiatt irigyelhetjük a skótokat: tavaly október óta az orvosok receptre írhatják fel betegeiknek, hogy töltsenek több időt a természetben. A friss levegőn eltöltött idő ugyanis számos pozitív hatással bír egészségünkre nézve: csökkenti a magas vérnyomást és a szorongást, javítja a közérzetet.

A természet jótékony hatásairól ide kattintva olvashat >>

 

Függőhíd és panoráma alagút épül Horvátországban

Függőhíd fog épülni a Krka kanyon felett, valamint egy panoráma alagutat is kialakítanak Primosten városában. A 462,5 m hosszú függő gyalogoshíd Necven és Trosenj középkori várakat fogja összekötni. A függőhidat a tervek szerint 1-2 éven belül kezdik el építeni, attól függően, hogy mikor kapja meg az építéséhez szükséges engedélyeket. Primosten városában pedig az önkormányzat egy 60 m hosszú és 6 m széles panoráma üvegalagút építésébe kezdett, mely a tengerszint alá, 18 méteres mélységbe kalauzolja látogatóit.

A részletekről ide kattintva olvashat >>

 

Ingyenes lett a tömegközlekedés a macedón fővárosban

A Macedón Köztársaság fővárosában, Szkopjében ingyenessé tették a tömegközlekedést, azonban a parkolási díjakat megduplázták. Az intézkedéssel azt szeretnék elérni, hogy kevesebben közlekedjenek autóval a városban, ugyanis a levegő szennyezettsége már a kritikus határt súrolja.

További információkért kattintson a linkre >>

 

Luxusszálloda nyílik kizárólag hölgyeknek Spanyolországban

2019 tavaszán nyílik az első olyan hotel Spanyolországban, mely kizárólag női vendégeket fog fogadni. A szállodát a Som Hotels szállodalánc nyitja meg Mallorcán. A Som Hotels elnöke elmondta, hogy korábban felméréseket végeztek, melyből kiderült, hogy a hölgyek nagyon lelkesedtek a női hotel ötletéért.

A szálloda képeiért kattintson a linkre >> 

 

Kedvezményes megrendelés

Az Alfatours weblapjáról (http://www.alfatours.hu/) válassza ki az Ön számára legjobban tetsző utat, majd megrendeléskor a „Jelentkezem” gombra kattintva ne felejtse a „Megjegyzés” rovatba beírni a kedvezmény érvényesítéséhez a következőket: VízPlusz kártya 10% valamint a VízPlusz kártya jobb felső sarkában található, 6 számjegyből álló sorszámot. Például: VízPlusz kártya 10% – 123456
A fizetési módnál a banki átutalást szükséges kiválasztani.

Az Alfatours utazási iroda egyedi igények esetén is belföldön és külföldön egyaránt kedvezményes szállásfoglalásokkal, valamint a legjobb repülőjegy árakkal – a világ minden tájára – áll ügyfelei rendelkezésére. Az egyedi ajánlatokkal kapcsolatban még ma küldje el levelét e-mailben (info@alfatours.hu) és hagyja magát elbűvölni az általuk nyújtott szolgáltatásokkal. 

Az alfatours hétvégékben utazik!

További információ >>
 

Nincs még VízPlusz kártyája? Igényeljen most! >>